Over ons

Hi! Welkom bij Lille Niek. Leuk dat je nieuwsgierig bent naar het gezicht achter Lille Niek. Ik ben Kirsten, mama van twee kindjes: Niek & Ella! Na een aantal jaar gewerkt te hebben in PR/Communicatie functies, besloot ik het roer om te gooien. Ik raakte zwanger van onze oudste en wilde, naast volop genieten van het moederschap, iets doen wat ik echt leuk vind om te doen: namelijk het runnen van een eigen bedrijfje. 

Tijdens mijn zwangerschap struinde ik eindeloos over het internet opzoek naar mooie, stijlvolle en duurzame items voor de baby en leek het me fantastisch om zelf een shop te hebben vol met merken waar ik helemaal achter sta. Het idee was destijds om de shop te vullen met mooie Scandinavische merken. Ik hou van de minimalistische stijl en vroeger gingen wij met het gezin elke zomer naar Denemarken om daar vakantie te vieren. M'n opa en oma hadden daar een eigen huisje. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat er buiten Scandinavie ook hele mooie merken bestaan die perfect bij de stijl passen die ik uit wil stralen met de shop.
Alle items uit de shop zijn met zorg door mij uitgekozen. Ik hoop dat jullie mijn selectie net zo mooi vinden als ikzelf! Ik wens je heel veel plezier in mijn shop.
Ps: Mocht je het leuk vinden om meer van ons te zien en op de hoogte te blijven van alle nieuwe items, winacties en aanbiedingen, dan zijn wij ook te vinden op Facebook & Instagram!


Liefs, Kirsten