Retourneren & omruilen

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Dan is het mogelijk om (een deel van) je bestelling binnen 14 dagen na aankoop te retourneren.

Deze items dienen in originele staat te zijn. Dat betekent dat het item ongedragen / ongebruikt dient te zijn en in de originele verpakking zit inclusief bijbehorende labels/kaartjes.

Meld je retour vooraf aan via: info@lilleniek.nl (als een retour niet aangemeld is per e-mail, nemen we de retour niet in behandeling).

Vermeld je naam, ordernummer en reden van retour. Na ontvangst van jouw e-mail sturen we je een bevestiging met akkoord om het pakketje retour te sturen. Na ontvangst van de retour zullen we het bedrag binnen drie werkdagen terug storten.

Let op!: De kosten voor een retourzending zijn altijd voor de klant. Lille Niek stelt zich niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour zendingen. Wij adviseren om altijd te verzenden met een track & trace code en het verzendbewijsje goed te bewaren tot de retour bij ons is verwerkt.

  • Bibs spenen kunnen ivm hygiene niet geretourneerd worden.

Sale items retourneren

Het retourneren van sale items is mogelijk. Je ontvangt daarvoor een tegoedbon waarvan je een ander mooi item uit de shop kunt uitkiezen. 
Heb je een sale item gekocht welke je wilt ruilen voor een andere maat of kleur? Dat is natuurlijk geen probleem! (mits voorradig) Mocht de gewenste maat of kleur niet op voorraad zijn, dan ontvang je ook een tegoedbon. 

Ruilen

Wil je een andere maat of een andere kleur van een item? Volg dan bovenstaande stappen om het item te retourneren. We vragen je om dan een nieuwe bestelling te plaatsen in de gewenste kleur of maat.