Retourneren & omruilen

Retourneren

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je, bij het doen van aankopen via Internet, recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf o.v.v. bestelnummer via e-mail aan info@lilleniek.nl gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen
  • Het product dient goed, in de staat waarin je het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin je de bestelling van ons hebt ontvangen.
  • Bibs fopspenen kunnen i.v.m. de hygiene niet retour worden genomen.
  • Sale items kunnen niet worden geruild.

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen en een ontvangstbevestiging per e-mail zenden. Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van de retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door jou verstrekte rekeningnummer.

Ruilen

Als de maat of kleur van het artikel niet naar wens is, dan kunt u dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig).  De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail (info@lilleniek.nl) kenbaar gemaakt te worden.